Lucien Claessens Consultancy

Waarde(n) van familiebedrijven

Geplaatst op door . In de categorie: Uncategorized. Geen reacties op dit bericht.

Familiebedrijven hebben een grote maatschappelijke waarde. De grote kracht van deze groep ondernemingen ligt in de specifieke verbondenheid van familie, bedrijf en eigendom. Ze vervullen bovendien een dempende rol in tijden van economische neergang.

Van Lanschot Bankiers en TiasNimbas vinden het van belang om het familiebedrijf beter te positioneren.  Het seminar ‘Waarde(n) van familie­ bedrijven’ vindt plaats op dinsdag 6 november 2012 vanaf 15.30 uur bij TiasNimbas in Tilburg en is helemaal volgeboekt.

Onder leiding van dagvoorzitter Paul van Liempt (bekend van Business News Radio) staan wij stil bij specifieke waarden van het familiebedrijf, zoals maatschappelijke inbedding, rentmeesterschap en de stabiliserende rol in de economie. Ook is er aandacht voor zorgpunten, zoals innovatiebeleid, governance, arbeidsmarkt, onderwijs en internationalisering. Best practices van keynote sprekers en de discussie met een expertpanel moeten leiden tot een manifest met suggesties voor aanpassing van het overheidsbeleid.

 

Reacties - Geen reacties op “Waarde(n) van familiebedrijven”

Er zijn nog geen reacties geplaatst...

Plaats een reacties
HTML5 Beschikbare tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>