Lucien Claessens Consultancy

Interessante links over familiebedrijven

Geplaatst op door . In de categorie: in de media. Geen reacties op dit bericht.

Er zijn een aantal interessante sites en Linkedin groepen voor iedereen die geïnteresseerd is in familiebedrijven. Hier noem ik er een paar en ik blijf aan deze pagina toevoegen.

Fambizz
Dit is een platform vol nieuws en blogs over alle aspecten waar familiebedrijven een rol spelen. Ik lees het graag.

De Vereniging Familiebedrijven Nederland
De site zelf is niet zo interessant. Hier gaat het meer om het (offline) netwerk eromheen. Familiebedrijven kunnen lid worden en kennis met elkaar uitwisselen.

IFB
Dit is de Belgische vereniging voor familiebedrijven. Hun site is met name interessant omdat er ongekend veel aandacht is voor corporate en family governance.

Familie Fundament Award
Nu actueel: de Adviesgroep Familiebedrijven van BDO, het Centrum voor het Familiebedrijf en De Zaak organiseren ook dit jaar weer de award voor het beste familiebedrijf.

De blog van Jozef Lievens
Dit is de Belgische equivalent van Roberto Floren van Nijenrode: advocaat, docent,spreker en auteur die daarnaast ook interessant blogt over familiebedrijven.

De linkedin groep Familiebedrijven
Dit is een interessante groep om lid van te zijn. Er wordt veel kennis uitgewisseld. Hij is open voor iedereen. En, als je daar bent, zie je vanzelf nog genoeg andere gesloten familiebedrijvengroepen staan.

Als je nog meer links kent, laat dat dan hieronder in het commentaarveld gerust weten.

 

Reacties - Geen reacties op “Interessante links over familiebedrijven”

Er zijn nog geen reacties geplaatst...

Plaats een reacties
HTML5 Beschikbare tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>